Kuopion aikuisviihde hot girls helsinki

Eroottista hierontaa tampere hieronta sex

02.06.2017

eroottista hierontaa tampere hieronta sex

perinteisen ikivanhan thaihieronnan kokemuksia ihmisille. Hinta, hieroja, soita ja kysy lisä tekstiviestit eivät tule perille! Eroottinen hieronta ja hetki kanssani saa sinut taas jaksamaan ja tuntemaan olosi keveältä.

Rakel liekki tube treffit tampereella

Terveisin, lady-Katriina, soita: tai meilaa: lady (at). Olen havainnut, että monet suomalaisetkin ovat Thaimaan matkoilla tottuneet thaihierontaan ja haluavat laadukasta sekä ammattitaitoista hierontaa myös tällä kotimaassaan, mutta sitä on ollut vaikea löytä. Muista myös myynnissä olevat lahjakortit. Ja taitava hieroja voi tehdä hieronnan myös jaloillaan! Olen Natthiya, lempinimi Kae ja opiskellut thaihierontaa Bangkokin Wat Po Traditional Medical Schoolissa, josta sain certifikaatin vuonna 1999.

eroottista hierontaa tampere hieronta sex

perinteisen ikivanhan thaihieronnan kokemuksia ihmisille. Hinta, hieroja, soita ja kysy lisä tekstiviestit eivät tule perille! Eroottinen hieronta ja hetki kanssani saa sinut taas jaksamaan ja tuntemaan olosi keveältä.

Mobiili versio, eroottista hierontaa miehelle. Ennen Suomeen muuttoani (vuonna 2007) omistin ja johdin hierontayritystä 8 vuotta Phitsanulokin kaupungissa Thaimaassa kuuluisalla Wat Nangphaya -temppelialueella. Kokonaisvaltainen hoito syventä kehotietoisuutta ja hyvinvointia. Home uncategorized » Lotus Tantra Hieronta Helsinki, tantra Hieronta on kaunis tapa rentoutua syvästi ja kokea kehon, mielen ja sielun ykseys. Katso ajankohtaista ja yhteystiedot. Tarjoan sinulle piristystä arjen harmauteen. Hieronnat klo 12-14 tarjouksena 30 min/25 amatööri seksi videot tissi pillu ja 60 min/40. Ensimmäinen eroottista hierontaa tampere hieronta sex toimipaikkani sijaitsi Satakunnankadulla ja alkuvuodesta 2017 sain uudet, rauhalliset toimitilat nykyisestä osoitteesta Lapintie. Siellä toimiessani opetin myös useita thainaisia sekä ulkomaalaisia henkilöitä thaihierojiksi.


Thai hieronta helsinki keskusta seksikauppa espoo

  • Tampere, taivaskallio Xxx, sex.
  • Olen Natthiya, lempinimi Kae ja opiskellut thaihierontaa Bangkokin Wat Po Traditional Medical Schoolissa, josta sain certifikaatin vuonna 1999.
  • Eroottista hierontaa tampere, bravo milf kuvia.
  • Piti lähtee reissuun minun vanhempien luo perjantaina.

Ilmainen virustarkistus sexshop jyväskylä

Welcome also foreign customers to real traditional thai massage! Parhaiten voit varata ajan. . Teen eroottisen hieronnan päsäntöisesti käsilläni. Soita Nyt:, tunnit:  ma-su 10:00- 21:00. 2017 Thai Bun Dee Lapintie 9, 33100 Tampere puh.