Ритми на здравето. Витаминно-минерален комплекс с растителни екстракти.

“Ритми на здравето” е първият витаминно-минерален препарат от ново поколение. Освен всички необходими на човека витамини и микроелементи, той съдържа уникални растителни вещества – хронобиотици, които способстват за хармонизиране на биологичните ритми на човека. И ако витамините и минералните вещества регулират основни жизнени процеси, то биологичните ритми координират жизнената дейност на целия организъм. Затова “Ритми на здравето” не просто осигурява дневната норма от важни биологично активни вещества, необходими за здравето на отделните органи и системи, но и носи в себе си комплексна програма, която помага да се настрои целият организъм към здравословните биоритми на живот.

“Ритми на здравето” се състои от две взаимно допълващи се формули – сутрешна и вечерна. В съответствие с двуфазния характер на биологичните ритми на човека, сутрешната формула на “Ритми на здравето” подпомага повишаването на активността, общия тонус и работоспособността, а вечерната формула настройва организма за пълноценен отдих и възстановяване на силите.

• ВИТАМИНИ, МИНЕРАЛИ И ЕНЕРГИЯ НА БИОРИТМИТЕ
• БИОЛОГИЧНА ЕФЕКТИВНОСТ
• ОПТИМАЛНО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА – КАЧЕСТВО – ЕФЕКТИВНОСТ

СУТРЕШНА ФОРМУЛА
Комплексът включва биологично активни компоненти, които подпомагат възстановяването на общия тонус и работоспособност. Това са меки природни адаптогени от елеутерокок, тонизираща субстанция от листа на коприва и зелен чай.

Състав: витамин С, екстракт от елеутерокок (сибирски женшен), екстракт от зеленчай, витамин Е, парааминобензоена киселина, никотинамид, коензим Q10, натурален дихидрокверцетин от даурска лиственица, пантотенова киселина, витамин D3,витамини А, В6, В2 и В1, фолиева киселина, биотин, витамини К и В12.

ВЕЧЕРНА ФОРМУЛА
Вечерната формула „Ритми на здравето” е сложен фитоминерален продукт, който съдържа важни микроелементи и витаминоподобни вещества, необходими за възстановяване на клетките. Комплексът притежава меко успокояващо действие и подпомага хармонизирането на нощните биоритми.

Състав: екстракт от валериан, екстракт от хвощ, екстракт от шлемник байкалски, натурален комплекс LalminMo (дрожди Saccharomyces cervisiae, съдържащи молибден), прах от рога на петнист елен (сика), натурален комплекс LalminSe (дрожди
Saccharomyces cervisiae, съдържащи селен във формата на селенометионин), цинк, желязо, пиколинат от хром, мед, манган, йод, селен.


Начин на употреба:

За възрастни

1 капсула от сутрешния комплекс и 1 капсула от вечерния комплекс по време на хранене

ВАЖНО !

Всички капсули на продуктите на „Сибирско здраве”се приемат по време или след храна с 200-250 мл. вода

Препоръчва се :

2-3 курса на година

Вашият коментар