Калций, Магнезий, Цинк, Витамин Д Комплекс

Nu U Nutrition Калциев Комплекс ( калций, магнезий, цинк, витамин Д ) е повече от обикновена добавка калций.

Магнезият, цинкът, витамин D и калцият са от основна важност за човешкото здраве. Въпреки това, повечето хора страдат от недостатъчност на един или повече от тези елементи в диетата си. С Nu U Nutrition Калциев Комплекс ние взехме това предвид, за да ви осигурим 100% от дневния препоръчителен прием на всеки един от тези ключови витамини и минерали в една таблетка.

В Калций, Магнезий, Цинк, Витамин Д Комплекса ние комбинирахме тези четири жизненоважни съставки, за да осигурим максимален ефект:

  • Калцият и магнезият допринасят за нормалната мускулна функция и спомагат за поддържането на здрави кости и зъби.
  • Магнезият помага за овладяване на мускулните крампи и спазми, които могат да възникнат в следствие от силно физическо натоварване. Доказано е, че препопръчителната доза магнезий в редовен прием, подобрява мозъчната функция и е от съществено значение за менталното здраве.
  • Витамин Д, слънчевият витамин, допринася за нормалното усвояване на калций и поддържането на нужните нива на калций в кръвта и костите. Ползите от витамина включват и поддържане на здрави кости и зъби.
  • Цинкът е от изключителна важност за подхранване и заздравяване на костите, космите, ноктите и кожата. Също така допринася за нормалната функция на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. Както и при всички продукти на Nu U Nutrition, ще имате пълна спокойствие благодарение на нашето производство в Обединеното кралство и нашата 100% гаранция за връщане на парите.

Разберете още за влиянието на магнезия и неговата комбинация с витамин Д.

Калций, Магнезий, Цинк, Витамин Д – Nu U Nutrition Калциев Комплекс: Съдържание

Калциев карбонат (малтодекстрин), магнезиев хидроксид, микрокристална целулоза, хидроксипропилметилцелулоза, глицерин, карнауба восък, магнезиев стеарат, Силициев диоксид, динатриев тетраборат, витамин Д3 (холекалциферол)(акациева гума, захароза, слънчогледово олио, нишесте), микрокристална целулоза, меден сулфат, манганов сулфат

  • Калций – 400 мг
  • Магнезий (магнезиев хидроксид) – 200 мг
  • Цинк (сулфат) – 5 мг
  • Витамит D3 (холикалциферол) – 5 мкг (200IU)

Употреба:

По 2 таблетки дневно с храна и вода.

Вашият коментар