Комплект витамини с орех

Намали до минимум заразяването с паразити и укрепи „имунния караул“ на организма. За това ще помогне «КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ С ОРЕХ» – многофункционален продукт на основата на екстракт от зелените листа и околоплодниците на орехите и легендарната кралица на гъбите „шийтаке“. Това е уникален имуно коригиращ и антиоксидантен продукт, спобстващ да укрепии защити организма от много заболявания.

Състав:
Екстракт от листата на ореха, екстракт от мембраните на ореха, прах от гъба шийтаке и спомагателни вещества.

Основни действия на компонентите на комплекса:

 • Зелените листа и околоплодниците на ореха съдържат: флавоноиди (кверцитрин, астрагалин, мирцитрин); витамини С, РР, каротин; ефирни масла, органична киселина (лимонена, ябълкова); фенолкарбонови киселина (галова); дъбилни вещества; кумарини (елагова киселина); хинони (юглон, гидроюглон); минерални вещества (калий, калций, магний, железо и йод).
 • По съдержание на витамин С и провитамин А листата на ореха не отстъпват на шипката и касиса.
 • Шийтаке съдържа голямо количество цинк, витамин Д, уникални полизахариди, всички основни аминокиселини. Основното и най-известното действащо вещество на шийтаке-полизахарида лентинан, който се счита за един от най-ефективните противоуморни средства.
 • Зелените листа и околоплодниците на ореха са проверени във времето със своите противопаразитни свойства, използвани още от времето на Хипократ, Диоскорид, Авицена. Съвременните паразитолози, ги считат за едни от най-ефективните средства против ширико разпространените паразити /хелминти, прости бактерии, вируси/.
 • Шийтаке като уникален растителен биокатализатор и имунокоректор значително усилва действието на ореха, способства за извеждането от организма на продукти от жизнената дейност и разлагането на паразитите.
 • Формира противопаразитен имунитет.
 • Богатият състав и имуннокоригиращото, антибактериално, противогъбично, антиоксидантно действие на листата и околоплодниците на ореха и шийтаке позволяват значително да се усилят и укрепят собствените защитни сили на организма и ефективно да се борят не само с възрастните хелминти и техните яйца и зародиши.
 • Оказва мощно противовирусно действие
 • Противовирусните свойства на шийтаке проявяващи се дори и при такива сериозни инфекции, като херпес, вируси на хепатит и HIV. В Япония, например, шийтаке е включена в националната програма за борба със СПИН.
 • Листата и околоплодниците на ореха и шийтаке традиционно се използват за превенция на заболяванията на щитовидната жлеза, захарен диабет, мастопатия и други заболявания на млечните жлези, при дисбактериоза, възпаление на лимфните жлези, кръвотечение и др.

Препоръки за приемане:

Възрастни по 1 таблетка 3 пъти на ден по време на хранене. Продължителност на курса -1 месец. Възможен е повторен прием през годината.

Допълнителни препоръки:

 • Най-добре за провеждане на профилактиката – пролет и есен.
 • При наличие на домашни любимци се препоръчва профилактичният курс да се прави 1 път на 3-4 месеца.

Вашият коментар